Obiady - tygodniowe menu
- Po03. 11.
- brak danych
- Wt04. 11.
- brak danych
- Śr05. 11.
- brak danych
- Cz06. 11.
- brak danych
- Pt07. 11.
- brak danych
- So08. 11.
- Nieczynna
- Ni09. 11.
- Nieczynna
Alergeny
Zboża i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler oraz produkty pochodne, miód, jaja.
Do przygotowania posiłków używane są przyprawy:
bazylia, curry, cząber, czosnek, estragon, gałka muszkatołowa, goździki, imbir, kardamon, kminek, kolendra, liść laurowy, oregano, majeranek,papryka słodka, pieprz, pieprz ziołowy, rozmaryn, ziele angielski, zioła prowansalskie.
Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilośc:
glutenu, jaj, mleka, soi, selera, gorczycy.